Sluiten Offerte aanvragen

Vraag bij ons vrijblijvend een offerte op voor uw particulier of zakelijk bouwproject.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om uw wensen door te spreken.

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Van Panhuis Bouw is een solide, allround aannemersbedrijf. Met een vast team van ervaren vaklieden zijn we actief in de wijde omgeving van Ermelo. Zowel ondernemers als particulieren behoren tot onze (vaste) klantenkring. Zij waarderen onze no-nonsense mentaliteit.

Bouwen met passie

Aannemersbedrijven zijn er volop. We onderscheiden ons onder andere door de passie en de degelijkheid, waarmee we ons werk doen. Het besef dat de realisatie van een bouwproject voor de meeste opdrachtgevers geen dagelijkse kost is, is volop aanwezig. U kunt dan ook rekenen op onze optimale inzet voor, tijdens en na de bouw. Ieder bouwwerk, groot of klein, werken we tot in de puntjes af. Telkens weer! En als er onverhoopt toch iets misgaat, dan lossen we dat snel op. 

Op deze website staan diverse voorbeelden van gerealiseerde projecten: van luxe woningen tot grote bedrijfshallen en van serres tot garages. 

Gegarandeerde kwaliteit

 

Bouwgarant

BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw van Nederland met 1500 aangesloten bouwbedrijven. Al deze bedrijven worden periodiek getoetst en voldoen aan eisen op het gebied van:

  • vakmanschap
  • kwaliteit
  • betrouwbaarheid


Algemene voorwaarden bouwgarant

  • Stief van Panhuis Stief van Panhuis
  • Jan van Panhuis Jan van Panhuis