Sluiten Offerte aanvragen

Vraag bij ons vrijblijvend een offerte op voor uw particulier of zakelijk bouwproject.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om uw wensen door te spreken.

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Van Panhuis Bouw is een solide, allround aannemersbedrijf. Met een vast team van ervaren vaklieden zijn we actief in de wijde omgeving van Ermelo. Zowel ondernemers als particulieren behoren tot onze (vaste) klantenkring. Zij waarderen onze no-nonsense mentaliteit.

Bouwen met passie

Aannemersbedrijven zijn er volop. We onderscheiden ons onder andere door de passie en de degelijkheid, waarmee we ons werk doen. Het besef dat de realisatie van een bouwproject voor de meeste opdrachtgevers geen dagelijkse kost is, is volop aanwezig. U kunt dan ook rekenen op onze optimale inzet voor, tijdens en na de bouw. Ieder bouwwerk, groot of klein, werken we tot in de puntjes af. Telkens weer! En als er onverhoopt toch iets misgaat, dan lossen we dat snel op. 

Op deze website staan diverse voorbeelden van gerealiseerde projecten: van luxe woningen tot grote bedrijfshallen en van serres tot garages. 
 

ISO 9001

ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt.
Kwaliteitsmanagement komt terug in alle onderdelen van het proces in ons bedrijf.
Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat ons bedrijf goed beheerst dat onze diensten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van de klant.
Met ISO 9001 kwaliteitsmanagement borgen wij continue verbetering van kwaliteit zodat wij steeds beter aan uw behoeften kunnen voldoen.

ISO 14001

Met ISO 14001 beheersen en verbeteren wij onze milieuprestaties.
De norm vraagt om continue verbetering op het gebied van milieu en duurzaam ondernemen.
Er wordt gekeken naar het huidige milieubeleid en relevante wet- en regelgeving.
Maar ook naar relevante milieuaspecten en de maatregelen die ons bedrijf neemt om deze milieuaspecten te beheersen en te reduceren.  
Een goed milieumanagementsysteem levert een lagere milieubelasting op.