Sluiten Offerte aanvragen

Vraag bij ons vrijblijvend een offerte op voor uw particulier of zakelijk bouwproject.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om uw wensen door te spreken.

Gebruik van toolboxoplossingen binnen van Panhuis Bouw BV.

Bouwbox

Binnen ons bedrijf maken wij gebruik van toolboxmeetingen via Bouwbox. De toolboxmeeting is een korte presentatie over een bepaald veiligheidsonderwerp. Het doel van een toolboxmeeting is om de veiligheid te bevorderen binnen het bedrijf. De toolboxmeeting is bestemd voor leidinggevenden, uitvoerend personeel en derden. Onze KVGM-functionaris geeft de toolboxmeeting klassikaal. Hijj is de eerst verantwoordelijke voor de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers. Bij een toolboxmeeting komen er meestal één of twee onderwerpen aan de orde. De onderwerpen kunnen uiteenlopend zijn. 
Vanwege het COVID virus konden de toolboxmeetingen niet meer klassikaal gegeven worden.
De toolboxmeetingen konden makkelijk omgezet worden naar een indivudueel programma, zodat elke medewerker met inloggegevens de toolboxmeetingen online konden volgen.
Elk jaar worden er 10 toolboxen klaar gezet in het programma van Bouwbox en de medewerkers krijgen een bericht via hun mailbox wanneer er een toolbox klaar staat om te volgen. Voor ons is dit een goede oplossing om de veilgheid te bevorden binnen ons bedrijf onder allerlei omstandigheden.

http://www.vgmbox.nl of http://www.bouwbox.nl